Accessoires Woody Original - maak je vouwmeubel multifuntioneel

Woody Original Accessoires

Maak met één van onze accessoires een snelle en eenvoudige aanpassing en tranformeer een Diner tafel in een prachtige Buffet tafel. Met onze conversion kit een piece of cake!

Door een simpele plaatsing van de handzame eikenhouten onderbouw zal het werkoppervlak ook hoger komen te liggen wat zeer gewenst is voor een Buffet tafel. 

*Noot: de  uitvoering van de onderbouw kan verschillen van getoonde onderbouw op foto

Hoe makkelijk kan het zijn …. 

Met onze Woody Accessoires heel makkelijk 😉

Diner tafel + Conversion kit = Woody Kraam

Multifuntioneel en compact pakket, stabiel, snel te monteren met een canvas dak.

woody original accessoires

Uw Woody Original meubilair wordt met deze rolcontainers keurig netjes gepresenteerd aan uw cliënten en blijft netjes doordat transportschade tot een minimum kan worden beperkt. Op maat en speciaal voor uw Woody Original meubelen gemaakt!

Rolcontainer

De rolcontainer is een transportsysteem speciaal afgestemd om onze Woody Original vouwmeubelen makkelijk te kunnen vervoeren. Zij zijn snel en eenvoudig te laden en te lossen vanaf twee zijden van de container. Dit maakt ook de controle van het meubilair overzichtelijk. Het hanteren en rijden van de rolcontainer is eenvoudig en licht omdat hij is voorzien van 2 bok- en 4 zwenkwielen met rem en de bijgeleverde trekstang.

De Woody rolcontainer is gegalvaniseerd en dus onderhoudsvrij. Gevuld met Woody Original meubilair zijn ze tot 2 hoog stapelbaar en leeg tot 6 hoog stapelbaar. Bijkomend voordeel hiervan is dat het op locatie niet meer nodig is een grote ruimte te reserveren voor opslag van de lege emballage.