Privacybeleid

Cookie & Privacy beleid van Woody Original Vouwmeubelen.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10 juni 2018.
Voor de leesbaarheid van dit document heb ik gebruik gemaakt van de ‘ik-vorm’. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt Louis Bengsch, eigenaar van Woody Original Vouwmeubelen bedoeld.

Ik ben me er van bewust dat u vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel wanneer u mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter. Tevens informeer ik u over wat ik met persoonsgegevens doe en waar u toestemming voor kan verlenen. Dan is het duidelijk hoe ik werk.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van Woody Original Vouwmeubelen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Woody Original Vouwmeubelen niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het cookie & privacy beleid en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer u offline gegevens met mij deelt, gaat u akkoord met dit privacy beleid.

Woody Original Vouwmeubelen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als u niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoek ik u het gebruik van mijn diensten, waaronder het bezoek aan mijn website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen. Denk er in dat geval ook aan dat het u ook dan vrij staat om eventueel nog aanwezige cookies te verwijderen, in het geval u deze geaccepteerd hebt.

Persoonsgegevens en gegevens
In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe ik omga met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van mijn website en bij gebruikmaking van mijn diensten (online & offline) en materialen/producten. De informatie kan bestaan uit gegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoel ik alle gegevens die u als persoon identificeren. Ik vraag u niet om gevoelige informatie, zoals geloofsovertuiging of burgerservicenummer, en sla deze ook niet op. Gegevens die geen persoonsgegevens zijn mag ik vrij verzamelen en verwerken, maar behandel ik met gepaste zorg. Alle persoonsgegevens worden door/of in opdracht van mij verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De website www.woodyoriginal.nl wordt beheerd door Woody Original Vouwmeubelen. Woody Original Vouwmeubelen is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Woody Original Vouwmeubelen is gevestigd aan de Boezemweg 11, 3255 MC Oude-Tonge, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 24105150.

Gebruik van verzamelde gegevens
Gebruik van mijn diensten & materialen/producten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten zoals een aanvraag voor onze te huren materialen/producten vraag ik u om persoons- en/of bedrijfsgegevens te verstrekken. Onder deze gegevens behoren:

Voor- en achternaam
E-mailadres
(Persoonlijke) website
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Woonplaats
BTW nummer

Deze gegevens worden gebruikt om de dienst/samenwerkingstrajecten of de materialen/producten uit te kunnen voeren & te kunnen leveren. Als u een (online) bestelling plaatst of een samenwerkingstraject met mij aangaat, heb ik je naam, e-mailadres, bedrijfsgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Als uw bedrijf buiten Nederland gevestigd is, vraag ik je BTW nummer zodat ik de BTW kan verleggen
Uw straatadres vraag ik om je factuur goed op te kunnen maken, Uw telefoonnummer vraag ik om uw persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van mijn diensten, materialen en producten.

Ik gebruik uw gegevens alleen om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. Ik stuur u een email om de diensten of materialen/producten die u heeft gehuurd/aangekocht te leveren. Denk daarbij aan offerte, overeenkomst, antwoorden op vragen, de factuur en eventuele updates voor wat betreft (levering) afspraken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens wanneer deze voor desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Ik ben benieuwd naar de meningen van mijn bezoekers, maar behoud het recht om alle reacties en opmerkingen, die niet aan mijn sitevoorwaarden voldoen, niet te publiceren.

Nieuwsbrief communicatie
Wanneer u zich inschrijft voor mijn email updates heb ik minimaal uw email adres nodig om de updates te kunnen leveren. Uw email adres wordt daarvoor op een nieuwsbrief email lijst gezet. Uw email adres adres gebruik ik om de nieuwsbrief updates naar u te versturen. Ik verwerk deze gegevens voor zolang als u op mijn email lijst staat en u zich hiervoor niet hebt afgemeld. U kunt uzelf op elk moment afmelden.

Ik mail u mijn nieuwsbrief met updates wanneer u zich hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven
Ik mail u om waardevolle informatie te sturen die u heeft opgevraagd

Beveiliging persoonsgegevens
Wanneer u mijn website www.woodyoriginal.nl bezoekt, wordt gebruik gemaakt van de Secure Socket Layer. Er verschijnt een groen slotje met ‘https’ wat aangeeft dat je veilig kunt navigeren. Gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Cookies
Ik ben wettelijk verplicht om uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze website maakt gebruik van cookies (tekst bestanden die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren, hoe gebruikers de site gebruiken, ter uitvoering van diensten, of om een goede werking van de website te bewerkstelligen. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor het plaatsen van sommige cookies heb ik uw toestemming nodig. Daar heeft u ook de cookie melding van kunnen zien toen je mijn website bezocht. Door uw bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website geeft u via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit cookie & privacy beleid.
De door de cookie gegenereerde informatie, over uw gebruik van de website, kan worden overgebracht naar Woody Original of die van een derde partij. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe gebruikers de site gebruiken, om rapporten over de website activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website activiteit en internetgebruik.

Soorten cookies
Op deze website worden drie cookie types gebruikt:
Functionele cookies, analytics cookies & marketing cookies.
Functionele cookies zijn cookies die nodig zijn voor het functioneren van een website
Analytics cookies zijn nodig om statistieken te verzamelen. Deze zijn versleuteld & anoniem. Analytics cookies en functionele cookies verzamelen dus géén persoonsgegevens
Marketing cookies verzamelen informatie over websitegedrag en zorgen ervoor dat voor u relevantere advertenties worden weergegeven. Hierbij worden diensten van derden gebruikt (Google, Facebook, LinkedIn, YouTube, remarketing tags, pixl tags (web beacon) ect.).
Met uw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google en Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven.

Google analytics
Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, en ik het gebruik van de website kan optimaliseren, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan u niet persoonlijk herleiden. De verkregen informatie van de cookie, in combinatie met uw IP-adres, wordt overgeplaatst naar een van de Google servers. Dit kan een server zijn die zich in de Verenigde Staten bevindt. Als u niet wilt dat uw site-activiteit beschikbaar is voor Google Analytics, kun je de Google Analytics Opt-out Browser Add-on installeren.

Social media
Ik wil het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om specifieke content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van social media buttons. Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit cookie & privacy beleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat u per e-mail of anderszins een vraag aan mij stelt.

Derden
Woody Original Vouwmeubelen zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen mits zij betrokken zijn bij het uitvoeren van uw opdracht/bestelling. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Mailchimp/Sendtex
Ik gebruik het mailprogramma Mailchimp of Sendtex. Dat betekent dat uw naam en email adres worden opgeslagen op servers van deze bedrijven. De servers van MailChimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. Onderaannemers waarmee MailChimp werkt bevinden zich in Australië en dienen zich te houden aan de Australische Privacywet met betrekking tot de overdracht of opslag van persoonlijke gegevens in het buitenland.

Samenwerkingspartners en affiliates
Op mijn website plaats ik mogelijk links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als ik denk dat die informatie waardevol is. Ik heb geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. Ik raad u aan de Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als u deze sites bezoekt.

Veranderingen
Deze cookie & privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze cookie & privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze cookie & privacy verklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna ik uw gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens ik van u verwerk, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun u mij schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek doen.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vraag ik een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Ik zal uw verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. U kunt uw verzoek aan mij e-mailen via info@woodyoriginal.nl

Mijn website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat er via deze website zonder toestemming persoonlijke gegevens zijn verzameld over een minderjarige, neemt u dan contact met mij op via het contact formulier. Dan wordt deze informatie verwijderd.

Ik zal uw verzoek binnen 30 dagen in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. U kunt uw verzoek aan mij e-mailen via info@woodyoriginal.nl.

Ik wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl of bij Online Dispute Resolution: http://ec.europa.eu/odr

Bewaartermijn
Ik bewaar uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor de emaillijst, zullen uw persoonsgegevens binnen 6 maanden uit het systeem worden verwijderd. De gegevens die ik van u ontvang om te antwoorden op een bericht dat u aan mij hebt gestuurd middels mijn contactformulier, worden alleen op uw verzoek verwijderd.

De gegevens in mijn CRM-systeem bewaar ik tenminste 10 jaar, onder andere om aan mijn wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door mij verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Openlijk delen van informatie op deze website of via mijn social media kanalen
Er zijn plekken waar ik op geen enkele wijze invloed kan hebben op het beschermen van uw privacy. Ik wijs u er daarom op om hiervan bewust te zijn. Alle informatie die u vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden, zoals op mijn social media kanalen, kan mogelijk gehoord, gelezen en verzameld worden door anderen buiten mij. Ik houd me niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden. Deze partijen zijn uiteraard verplicht uw gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Vragen & contact
Ik hoop dat u mijn zorgvuldig opgestelde cookie & privacy beleid vertrouwt en mij toestemming geeft om uw gegevens te mogen verwerken. Als u vragen hebt over dit cookie & privacy beleid, kunt u contact met mij opnemen:
Louis Bengsch | Woody Original Vouwmeubelen | Telefoon 0187 641 770 | Mail info@woodyoriginal.nl